Oj vad dålig jag varit på att uppdatera

Har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen det senaste… Vädret har juh varit strålande!
Så vad har hänt sen sist då… Antar att folk inte orkar läsa ett mega långt inlägg så gör en liten kort sammanfattning istället.

Har varit på en roadtrip med Adam, Plus, Mac och Bastii i Göteborg, Lysekil och Kungshamn. Vi var först på 5-kamp på Liseberg där jag lyckades både vinna 5-kampen och en 2kg toblerone, värt! Mac hade gjort en underbar middag som vi åt på kvällen tillsammans med lite alkoholhaltiga drycket. Vi tog det relativt lugnt för att kunna åka till Lysekil dagen efter och gotta oss i solen. I Lysekil sken solen och vi bada, spela fotboll, grilla, drack öl och mådde göttans. På lördag åkte vi ut till Kungshamn för en avslutningsfest på Lagergrens, roadtripen var grymt rolig och kommer alltid vara kvar som ett fint sommarminne med grabbarna.

På söndag var det dags för en absolut vodka fest med inbjudan av Jöne. Emil, Wasse, Bröderna Ahlberg, Nyllet och jag gick dit och det var lika trevligt som vanligt. Blev riktigt bra drag och svettigt värre! Tack Jöne!

Fram till onsdagen ägnades dagarna åt wakeboard, vattenskidor, fiske och en och annan båttur. Har varit en riktigt bra sommar, tack vädergudarna!

På onsdag var det avslutning för West Coast Struggle på bryggan där det sprutades champagne för hjältare som lyckades åka ca 60mil longboard på 10dagar och samlat in många slantar till världens barn, bra jobbat! Kvällen avslutades på hamnen4 där west coast struggle hade sin avslutningsfest.