Leverfläcken sitter kvar…

Kom precis hem från Grästorps vårdcentral där dom “undersökt” min levelfläck som har blivet mörkare det sista halvåret. Togs emot av en östeuropeiskt ung tjej som var jätteduktig. Jag fick ta bort den om jag ville men hon sa att hon trodde inte att det var någon fara. När jag frågade vad som kunde hända ifall den var farligt och hon börja berätta att om det går lång tid osv kan cancer sprida sig till organ i kroppen vilket man kan dö av. Började svettas rejält, pärla sig riktigt i pannan… Känns skönt att ha kollat upp det nu i vilket fall, hon kunde juh inte lova 100% att det inte var något men jag får försöka att inte oroa mig, det finns andra saker att bekymra sig för. Litar ni på att en läkare gör rätt bedömmning eller vill ni att flera läkare ska ha ställt prognos innan ni känner er säkra?