Kungliga Kungshamn

Kom till Kungshamn ikväll. Har varit en mycket bra dag! Den började med att vi åkte till mammas skola tillsammans med våra engelska gäster kl 08:20. Där sjöng jag, adam, 10lärare och 70barn svenska och engelska visor. Sedan åkte vi till göteborg för lite shopping, hittade ett par skor, en t-shirt och en såndär kortärmad modern skjorta utan krage. Jag är nöjd! Vi åt buffe på SoHo uteservering i stan sedan sjutsa vi engelskorna till city airport.

Kl 18:00 var det dags för min andra fotbollsträning, trodde den skulle bli riktigt tuff idag. Men istället åkte vi till Tråvad och spelade beachvolleyboll. Det var riktigt skoj! Vi spelade en 4lagsturnering och vårt lag lyckades vinna! Yeah!

Efter fotbollen åkte vi och hämta Wasse Wassenius på Vara tågstation för vidare resa mot Kungshamn. Nu sitter jag här i soffan i lill-stugan medans Wasse ligger och sover i våningsängen i rummet intill. Imorgon ska vi fördriva dagen med frisbee, beachvolleyboll, strandtennis och sommaren första dopp i det blå! Det kommer nog bli ännu en go helg på bästkusten! :)