Tråkigt att Schweiz åkte ut…

Tycker det är riktigt trist att Schweiz åkte ut ikväll… När Alex Frei i förra matchen blev skadad så försvann deras chanser att gå vidare från gruppen. Jag höll tummarna för dem ikväll! Hoppas inte mina Schweisiska vänner är allt för ledsna nu, det måste juh trots allt vara en grym upplevelse att få vara med om EM på hemmaplan.

Jag tycker att Holland, Portugal och Tyskland är de största favoriterna. Imorgon spelar Kroatien – Tyskland och Österike – Polen. Tyskland och Polen bör vinna.

IFK Emtuga vann mot Tråvad idag med 5-1. Man behåller sin tredjeplats i tabellen, grymt starkt jobbat att ligga där uppe i denna tuffa serie! Snyggt! På lördag ska jag spela b-lagsmatch, det ska bli förbannat skoj!

Har fyllt i massa papper för min visum ansökning idag, det är så fruktansvärt tråkigt! Är fortfarande endel kvar att göra, men hoppas kunna bli klar imorgon så att jag och jöne kan ringa och boka en tid. Hej å H!