Ropen ska skalla WordPress äger alla :P

Har bloggat i ett par dagar nu och måste säga att WordPress är ett grymt verktyg att blogga med. Om någon är sugen på att starta en lite mer avancerad blogg någongång så surfa in på http://wordpress.org/. Idag har jag grejat lite med contact-sidan, gallery-sidan samt lagt till en poll i höger sidmeny och ett plugin som för statistik för sidan. Man behöver inget vidare kunskap i programmering, men ändå kan man få en helt klart funktionsduglig hemsida med bara några timmars arbete.

Imorgon(torsdag) åker jag till göteborg för att vinka av våra engelska gäster. Det har varit en mycket trevlig vecka, det känns lite annorlunda att prata med engelskor eftersom de använder orden “lovely” och “fantastic” så mycket, men det är väl naturligt för dem. Vad ska man svara lixom? Känns så falskt för mig att säga de orden så ofta men för dem vet jag att de har en annan innebörd…

1:e Juli avslutas omröstningen om hur länge ni tror jag kommer orka blogga :) Tycker det ska bli intressant själv att se hur det går. Än så länge är det så roligt med alla funktioner wordpress har att erbjuda så kommer förhoppningsvis blogga ett bra tag framöver. Godnatt alla glada människor!