Karlstad och Sunne vattenland!

Kom till Karlstad i fredags kväll, åkte med Viktor, Camilla och lille Oliver i en bil utan AC men det gick ganska smärtfritt. Väl uppe i Karlstad så checka de in på hotell medans Larsson och brossan kom och mötte upp mig. Vi hade med Larsson släpvagn till golfbagen i bilen och den passade perfekt till att omvandla till en praktiskt släpvagn för mitt bagage.

På fredagen satt vi och drack några öl nere vid vattnet på en restuarang för att sedan gå till Koriander, ett helt shysst ställe i Karlstad. Vi tog det lite halvlugnt så att vi skulle orka med att åka till Sunne vattenland på lördag morgon. Det var hur kul som helst att leka av sig lite i vattenlandet. Vi åkte allting minst en gång :) Vädret var sådär och Viktor klagade lite på skarvarna i rutchelkanorna(hur stavas det?). Vi hoppade över ett lågt staket in till en attraktion och förstod därmed inte att det var en kö in. Larsson blev lite uppläxad av några småttingar :)

På lördag kväll kom även Eyedol och hans flickän Yulia och vi satt lite i solväggen och drack öl innan vi gick till Koriander och käka en go middag, kvällen avslutades på Blue Moon Bar där det blev riktigt bra dag. Summa kardemumma, jävligt nice helg :)

Idag har jag och Larsson spelat väldigt mycket poker, ca 8-9h så ska bli skönt att lägga sig i sängen nu. Imorgon är det full fart igen!